Skipnes inviterer til årets fagseminar

Vi inviterer til vårt årlige Fagseminar – i år med tittelen «Den gode historien – best på trykk!».

Dato: 1. juni 2017
Sted: Frimurerlogen i Trondheim
Påmeldingsfrist: 24. mai

Program
Fra kl. 14.00         Enkel bespisning og mingling
Kl. 15.00 – 15.15   Velkommen ved Geir Hagen
Kl. 15.15 – 15.30   Rosenborgs Partnernettverk – og hvilke verktøyer som skaper suksess, ved Vegard Selven, RBK
Kl. 15.30 – 16.00  Fra Idé til papirutvelgelse og ferdig trykket bok, ved Ståle Gerhardsen
Kl. 16.00 – 16.30  Kaffepause
Kl. 16.30 – 18.00  Betydningen av personlig drivkraft og det å brenne for noe, ved Ari Behn

Ari Behn dundret inn i offentligheten med den kritikerroste debutboken «Trist som faen» på slutten av 90-tallet. Etter dette finnes det nesten ingen nordmann som ikke har et forhold til forfatteren, tv-personligheten og kunstneren Ari Behn. Selv om han har måttet tåle mye oppmerksomhet og kritikk rundt egen person, har han alltid målbevisst fulgt sin egen drivkraft og ikke vært redd for å gå egne veier, uansett hva andre har måttet mene. Selv beskriver han sin rolle i offentligheten som en løs kanon på dekk. I dette foredraget møter du en åpen og ærlig Ari Behn som på sin særegne måte forteller sin historie. Ari snakker om betydningen av personlig drivkraft og det å brenne for noe. Han er opptatt av mot og av å utfordre seg selv, på tross av begrensninger og fordommer.

Ståle Gerhardsen er reklamemannen, musikeren, kunstneren og forfatteren som i fjor gav ut boken «Pappaperm» på sitt eget forlag «Takk Forlaget». I høst kommer han med nok en ny bok på samme forlag. Ståle skal snakke om hvordan han inkluderer publikum når han lager bøkene sine. Fra Idé til papirutvelgelse og ferdig trykket bok.

Vegard Selven fra Rosenborg sin markedsavdeling snakker om betydning av gode verktøy for å gjøre partnernettverket til den suksessen det er blitt.

 

knapp