Skipnes inviterer til årets fagseminar!

TEMA: Effektiv kommunikasjon i en travel hverdag!

Dato: 26. mai 2016
Sted: Britannia Hotell
Påmeldingsfrist: 13. mai

Program
Fra kl. 14.00         Enkel bespisning og mingling
Kl. 15.00 – 15.15   Velkommen ved Geir Hagen
Kl. 15.15 – 16.00   Hva skal til for at nyskaping fra Trøndelag kan forandre verden, ved Lasse Berre
Kl. 16.00 – 16.20  Markedsportalen som verktøy når du har det travelt, ved Tore Slettahjell og Aage Skar
Kl. 16.20 – 16.45   Kaffepause
Kl. 16.45 – 18.00   Fra smalt program til folkelig appell og imponerende seertall, ved Thomas Seltzer

Thomas Seltzer, musikeren, trend- og markedsanalytikeren og programlederen, vil fortelle om hvordan man planlegger og bygger opp konsepter for å treffe publikum med aktuell informasjon i en travel hverdag. Trygdekontoret er i utgangspunktet et smalt program som etterhvert har begynt å kommunisere bredt, og fått en folkelig appell og imponerende seertall. Hvordan jobber og tenker redaksjonen for å kunne kommunisere bredt og effektivt i dagens travle hverdag med mye input fra mange kanaler?

Lasse Berre har i over 20 år vært en av Norges mest profilerte fotografer. I dag er han like mye filmskaper, konseptutvikler og gründer. Han har vært kreativ sjef for Atmel Corporation i Silicon Valley, laget reality-TV og er rådgiver for mange ledere. Lasse har vært involvert i flere suksesshistorier med utspring fra NTNU – nå sist som partner og sjef for markedsføringen av teknologien bak PAI, med førstesideoppslag i selveste Wall Street Journal! I tillegg står han bak magasinkonseptet «Løv» som er blitt en stor suksess for Byhaven i Trondheim.

Tore Slettahjell er ansvarlig for produktutvikling av nettbaserte portaler hos Skipnes Kommunikasjon. Sammen med markedsrådgiver Aage Skar skal vi fortelle om Skipnes markedsportal, markedets beste bestillingsløsning for trykksaker/markedsmatriell! Løsningen er utviklet i samarbeid med Agfa Europe og sørger for at din bedrift eller organisasjon blir enda mere effektiv! I tillegg tar den vare på branding/profil på alt materiell som ligger i bestillingsløsningen.

knapp